top of page

Titeca Koekelare: sterk in totaalrenovatie van woningen, overal in West-Vlaanderen

Een veelzijdig aannemersbedrijf tot uw dienst

Als je je als aannemer aan grote totaalprojecten wilt wagen, dan moet je van alle markten thuis zijn. Met onze jarenlange ervaring in zowat alle deelgebieden van de bouw mogen wij stellen dat wij over alle troeven beschikken om het meest omvangrijke renovatieproject tot een goed einde te brengen. Daarvoor staan wij bij Algemene Bouw & Renovatie Titeca Peter & Zoon elke dag weer garant. Dankzij de succesvolle mix van doorgedreven knowhow, een ploeg van enthousiaste stielmannen en de beheersing van het vak tot in onze vingertoppen.

Ontdek hier wat wij voor de totaalrenovatie van uw woning kunnen betekenen.

Ruwbouw en winddicht maken

Als u een bestaande woning wilt renoveren, dan komen daar niet zelden afbraakwerken bij kijken om ze helemaal aan uw behoeften aan te passen. Muren worden gesloopt om grotere ruimtes te creëren. Soms wordt er ook meteen een nieuwe uitbouw gerealiseerd. U kunt op ons rekenen voor de ruwbouw met alles wat daarbij hoort: funderingswerken, metsel- en voegwerken, dakwerken en het buitenschrijnwerk. Eens de ramen geplaatst zijn, beginnen we aan de renovatie binnen.

Nutsvoorzieningen, chape en pleisterwerk

Wij vernieuwen, verzwaren of breiden uw nutsvoorzieningen indien nodig uit. We passen de elektrische bekabeling aan de geldende veiligheidsnormen aan, leggen een nieuwe centrale verwarming om tegemoet te komen aan de huidige energievoorschriften. Maar we zijn ook thuis in loodgieterij en vernieuwen desgewenst uw waterleidingen. Vervolgens leggen we de chape en voeren we de pleisterwerken uit.

Interieurafwerking van A tot Z

Ook de volledige interieurafwerking kunt u aan ons bedrijf overlaten. We doen alle vloerwerken en betegelen uw vloeren maar ook de muren met de tegels van uw keuze: natuursteen, keramische tegels, mozaïektegels en faiences. En daarbij zorgen we eerst voor een goede vloerisolatie en werken het geheel netjes met plinten af. Daarnaast hebben we veel ervaring met de volledige renovatie van badkamers en keukens. We vernieuwen dus uw sanitair en doen ook het schrijnwerk. Dat geldt trouwens ook voor uw binnendeuren en trappen. Ten slotte behangen we uw huis met plezier om het helemaal een frisse look te geven.

Kortom, met Algemene Bouw & Renovatie Titeca Peter & Zoon uit Koekelare geniet u van tal van voordelen. 

Één aanspreekpunt, Peter Titeca die u professioneel advies geeft en alle werken coördineert. En zijn zoon die als een geoliede machine samenwerken om van de totaalrenovatie van uw woning een geslaagd project te maken!

Vertrouw op de vakkennis van Peter Titeca en zijn zoon. Maak snel een afspraak om uw renovatieplannen te bespreken!

bottom of page